[ Registrujte se ]
  Korisničko Ime Lozinka  
 
  Zaboravili ste lozinku? Javite prijatalju da postojimo!
   
DeoPosla.com
 
Početna
 
O Projektu UputstvoPrijavaCenovnik
 
O KompenzacijiO AsignacijiO Cesiji Pravna Regulativa
 
Aktuelnosti - Press Reči velikih Menadžera Trezor ideja
 
O Nama misija/vizijaKontakt
www.mariogalvano.com
www.unomartin.rs
http://www.alpexquick.com
www.igm-trudbenik.co.rs
www.autocacakkomerc.co.rs
www.keram-ital.rs/
 

UPUTSTVO


- Kako da postanem član KOMPENZACIJA.DEOPOSLA.com portala?

Kliknete na
PRIJAVA, ispunite formular za registraciju. Čim administrator proveri tačnost vaših podataka, na vašu e-mail adresu biće vam poslato odobrenje za pristup portalu. Molimo vas da tačno upišete tražene podatke u sva polja označena zvezdicom. Netačne i nepotpune prijave biće odbačene. Ukoliko prilikom registracije dobijete obaveštenje da e-mail adresa već postoji, to znači da ste Vi već registrovani na portalu. U tom slučaju nas kontaktirajte da Vam dostavimo Vašu korisničku lozinku za pristup.


- Za koliko vremena ću imati pristup?

Obaveštenje o mogućnosti pristupu portalu biće Vam poslat na vasu e-mail adresu najduže za 36 sati, u zavisnosti od vremena kada ste poslali zahtev za učlanjenje, to može biti i puno brže. Sistem će Vam nakon registracije poslati obaveštenje na Vašu e-mail adresu koju ste upisali, da ste se registrovali i da ćete pristup dobiti naknadno od Administratora. Ovo znači da registracija nije automatska, već se svaka prijava proverava pre nego što se dozvoli pristup sistemu. Ukoliko se ispostavi da podaci u prijavi nisu ispravni, korisniku koji je podneo zahtev neće biti odobren pristup.- Zbog čega ne mogu odmah da dobijem odobrenje za pristup?

To nije moguće zbog vremena koje je potrebno da se vaši podaci provere i utvrdi njihova verodostojnost. Kao što smo već objasnili, nema automatske pristupa http://kompenzacija.deoposla.com portalu, pre odobrenja od strane Administratora. Na ovaj način se smanjuje mogućnost od zloupotreba, a samim tim i štiti ostale članove.- Zašto moram da upišem matični broj preduzeća i PIB, prilikom registracije?

Matični broj preduzeća i PIB su potrebni iz razloga sprečavanja manipulacije podacima, jer samo registrovana preduzeća i preduzetnici mogu postati punopravni članovi portala. Privatnim licima nije dozvoljen pristup.


- Ne mogu da pristupim sistemu?

U koliko imate problem sa pristupom, proverite Vaše korisničke podatke. Korisničko ime (username) i Lozinka (password) nalaze se u mailu koji smo Vam poslali prilikom registracije.


- Menjao sam svoju Lozinku, sada ne mogu da je se setim?

Sistem Vam ne dozvoljava da se ulogujete, jer ste otkucali pogrešne podatke. U koliko ste zaboravili i Korisnicko ime i Lozinku, pišite nam na našu e-mail adresu info@kompenzacija.deoposla.com i mi ćemo Vam poslati nove pristupne podatke. Molimo vas da navedete naziv vaše firme i obavezno nam pišete sa e-mail adrese koja je registrovana prilikom učlanjenja.


- Korisničko ime i Lozinka su mi ispravni, ali ne mogu pristupiti sistemu?

Ako koristite Internet Explorer 6.0 ili neku drugu verziju, može se desiti da ste sigurnosni nivo menjali (podigli), pa sam Explorer ne dozvoljava da pristupate sajtovima koji koriste cookies. Da biste pristupili portalu neophodno je da Vaš sigurnosni nivo podesite na uobičajeni (default) pa Vam se problemi oko pristupa neće dešavati. Ne brinite, uobičajeni nivo neće ugroziti Vaš računar. Kliknite na Tools / Internet Options / Security / Default Level. Isto to podesite i na Privacy / Default, te na Advance / Default. Svako menjanje sigurnosnih setovanja Internet Explorera može Vam napraviti probleme u radu (mnogim sajtovima koji su vam potrebni nećete moći pristupiti), tako da Vam savetujemo da proverite da li Vam je Explorer podešen na uobičajeni (default) nivo.
  
 
Copyright © Kompenzacija.DeoPosla.com - 2008.
Mob Tel: +381 61 16 555 61